Particulier

Boekhouding Almere helpt u graag met het invullen van uw jaarlijkse aangiften. Wij weten door onze ervaring en expertise het maximale resultaat te bereiken. 

PARTICULIER

Aangifte inkomstenbelasting

De Belastingdienst maakt via haar website het invullen van de inkomsten belasting steeds eenvoudiger. De nieuwe voor-ingevulde aangifte is zeer zeker een prettige bijkomstigheid.

Om er zeker van te zijn dat u optimaal gebruik maakt van alle beschikbare aftrekposten kan het prettig en verstandig zijn om uw aangifte via ons kantoor te laten invullen en versturen. Zo ziet u niets over het hoofd.

Onze werkwijze

U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Indien u behoefte heeft aan een vrijblijvend en verkennend kennismakingsgesprek dan zijn wij hier graag toe bereid.

De vergoeding die wij in rekening brengen voor het verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting is mede afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Bent u bijvoorbeeld huiseigenaar en/of getrouwd en/of heeft u kinderen of misschien ook een eigen onderneming.

 

Iedere werkwijze is anders. Als voorbeeld:

Voor een standaard individuele aangifte brengen wij doorgaans € 40,- in rekening. Indien sprake is van fiscaal partnerschap rekenen wij een totaal tarief vanaf € 60,- voor de aangifte van beide fiscale partners.

Een en ander zal blijken na de invulling van een checklist die wij u zullen toezenden. Deze checklist zal u helpen om de benodigde gegevens te verzamelen. Deze gegevens kunt u vervolgens per post of e-mail naar ons toe sturen of even bij ons langs brengen. Vanzelfsprekend zullen deze gegevens door ons volledig vertrouwelijk worden behandeld.

Wanneer u hieronder uw contactgegevens invult, nemen wij zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u op. Na een verkennend gesprek sturen wij u per mail een checklist toe, aan de hand waarvan u de benodigde gegevens kunt verzamelen.